Kapcsolat

Arrabona Állásbörze

következő állásbörzénk:

2024. ősz

Kiállítók részére információs vonal:
+36/30-9394-541

Látogatók részére információs e-mail cím:
info@allaskiallitas.huMetMax Europe Zrt.

MetMax Europe Zrt: töretlenül a fejlődés útján

A MetMax Europe Zrt. fémmegmunkáló vállalat története 35 éves múltra tekint vissza. A folyamatos fejlődés, a magas szintű szaktudás immár egybeforrt a cég nevével. A rugalmasság, a precizitás és a modern géppark náluk nem kérdés – erről mind a 4000 féle alkatrész tanúskodik, amit ők gyártanak.

– A fémmegmunkáláson belül a fémforgácsolás a fő profilunk. Számos visszatérő – főként külföldi tulajdonú – megrendelőnk van, köztük olyanok is, akikkel évtizedeket ölel fel az együttműködésünk. Tudatos döntés, hogy autóipari alkatrészekkel nem foglalkozunk, ez eddig mindig jó stratégiai iránynak bizonyult. Két fő csapásvonalunk van: vasúti fékrendszerek alkatrészeit és különféle szivattyúalkatrészeket gyártunk. Kis- és közepes szériára rendezkedtünk be – mesélte Kolláth László, a MetMax Europe Zrt. HR partnere.

Új csarnok, bővülő lehetőségek

Érdekesség, hogy a cég 2021 novemberében költözött el Győrből Töltéstavára, ahol egy teljesen új üzemcsarnokban folytatják a munkát. Korábbi telephelyüket kinőtték és most egy 10 000 négyzetméteres csarnokban tevékenykednek, ahol a jövőre nézve további bővítési lehetőség is adott. A Győrből ingázó kollégáknak ingyenes buszjáratot biztosítanak.

35 új kollégát várnak

– Jelenleg 145 fő erősíti a MetMax Europe Zrt. csapatát. Javarészt CNC gépkezelők és operátorok dolgoznak velünk, a munkatársak harmada pedig irodai és termelési területhez köthető egyéb tevékenységet végez. A minket is érintő munkaerőhiányban leginkább CNC gépkezelőket (25 főt) és operátorokat (10 főt) várunk a MetMax-hez – mondta Kolláth László, aki azt is kiemelte, hogy elindult a cég a robotizáció irányába, amely nem a munkavállalók helyettesítésére, hanem a folyamatok optimalizálására szolgál.

A CNC gépkezelő és az operátor pozíció náluk abban tér el, hogy az előbbit szakképzett kolléga tölti be, aki rövid betanulási időt követően önállóan el tudja látni a feladatait. Míg az utóbbira végzettség nélkül is van lehetőségünk, ha időt és energiát fektetünk abba, hogy megtanuljuk az adott folyamatot és megfelelő affinitással, műszaki beállítottsággal bírunk.

A MetMax Europe Zrt-nél pályakezdők jelentkezését is nyitottan fogadják, számukra szintén sok lehetőség rejlik a vállalatnál, hiszen a szakmát a-tól z-ig el tudják sajátítani.

Amit a cég kínál

– A CNC gépkezelők és operátorok két-, illetve három műszakos munkarendben dolgoznak. Nálunk se kötelezően elrendelt túlóra, se kötelező hétvégi munkavégzés, se munkaidőkeret nincsen. Oldott és családias légkörben folyik a termelés, számos céges rendezvényt, például horgásznapot, sportnapot, családi napot tartunk – mutatott rá Kolláth László, aki végül, de nem utolsósorban a béren kívüli juttatásra és a negyedéves teljesítményértékelés során adható pénzjutalomra hívta fel a figyelmünket.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, nyitott pozícióinkról a 30/198-4810 telefonszámon bővebb felvilágosítást kérhet, vagy küldje el önéletrajzát a hr@metmax.hu e-mail címre.

MetMax Europe Zrt.

Vissza az előző oldalra!
Arrabona Állásbörze - Magyar