Kapcsolat

Arrabona Állásbörze

következő állásbörzénk:

2024. ősz

Kiállítók részére információs vonal:
+36/30-9394-541

Látogatók részére információs e-mail cím:
info@allaskiallitas.huMenton Jobs Kft.

MENTON Jobs Humánszolgáltató és Személyzeti Tanácsadó Kft. a magyar munkaerőpiac egyik legdinamikusabban fejlődő szereplője.

Cégünket 2016-ban alapítottuk mosonmagyaróvári székhellyel, ahonnan mikrovállalatként indultunk el a fejlődés útján.

Az első üzleti sikereket követően Budapesten, Győrben, Veszprémben, Tatabányán, Debrecenben majd Székesfehérváron nyitottuk meg irodáinkat, annak érdekében, hogy partnereink és a munkavállalók minél szélesebb körben elérjenek minket.

Az elmúlt 7 évben évről-évre növekedtünk így mára már az egész Nyugat-Magyarországi régióban felmerülő-, munkaerő igénnyel rendelkező partnerünket ki tudjuk szolgálni.

Magyarországon és Európában a legmegbízhatóbb és pénzügyileg a leginkább stabil üzleti vállalkozások közé tartozunk, melyet a hazai piacon mindössze a cégek kb. 0,63 %-a mondhat el magáról.

Cégünk AAA minősítéssel rendelkezik, garantálva ezáltal szolgáltatásaink egyenletesen magas színvonalát.

Menton Jobs partnerei főként ipari gyártó, termelő vállalatok és azok beszállítói, kereskedelmi és szolgáltató cégek, valamint az FMCG szektor jelentősebb képviselői. Szerződött megbízóink száma, jelenleg megközelíti a 300-at.

Számunkra fontos, hogy partnereink munkaerő igényét, elsősorban a magyarországi munkavállalói piacról biztosítsuk, így toborzásaink indításakor elsősorban a megbízható belföldi munkaerő lehetőséget térképezzük-, kutatjuk fel és ajánljuk partnereink felé.

Munkatársaink a gazdaság legkülönbözőbb területeiről- úgymint az élelmiszeripar, állattartás, növénytermesztés, logisztika, különböző gyártási területek – szerezték és szerzik tapasztalataikat, melyeket megosztanak partnereinkkel, megkönnyítve ezzel számukra a munkavállalók integrálását.

Évekkel ezelőtt a Covid-krízis jelentősen átrendezte a munkaerőpiacot, a magyar munkaerő egy része a Nyugat- Európai országokban keresi mai is a kedvezőbb anyagi megbecsülést.

A piacról hiányzó és nehezen helyettesíthető értékes magyar munkaerőt a vállalkozások gördülékeny működéséhez azonban pótolni szükséges, így a hazai munkaerőhiány megoldása érdekében harmadik országbeli piacok felé is nyitottunk.

2022-ben megszereztünk egy állami és szakmai elismerést, melynek köszönhetően a Külgazdasági és Külügyminisztérium által minősített foglalkoztatókká váltunk, lehetővé téve ezáltal, hogy amennyiben a hazai erőforrásokból nem fedhető le partnereink munkaerő igénye, újabb országok munkaerőpiacairól oldjuk meg az üres pozíciók betöltését.

Fő értékünk:

  • az ember, mely alatt értjük az összes, már nálunk dolgozó, közel 2000 munkavállalót, valamint a hozzánk forduló meglévő és új partnereinket,
  • a rugalmasság, mely meghatározza működésünk minden pillanatát,
  • a kitartás, mellyel minden munkavégzés meghozza a várt eredményt!

Úgy tartjuk, hogy a korrekt üzletvitel, a mindkét fél számára előnyös megállapodás, a bizalom- és kölcsönösség a jó és hosszútávú együttműködés alapja, mely értékekre partnereink és munkavállalóink nálunk mindig számíthatnak!

MENTON JOBS, a megbízható megoldás!

 

MENTON JOBS – GYŐR
Cím: 9024 Győr, Práter utca 9.
(West-Gate irodaház, földszint 1.)
Tel.: +36-70/629-2434
E-mail: laszlo.jankovits@mentonjobs.hu
www.mentonjobs.hu

 

 

Menton Jobs Kft.

Vissza az előző oldalra!
Arrabona Állásbörze - Magyar