Kapcsolat

Arrabona Állásbörze

következő állásbörzénk:

2024. ősz

Kiállítók részére információs vonal:
+36/30-9394-541

Látogatók részére információs e-mail cím:
info@allaskiallitas.huMÁV-VOLÁN-csoport

Tudod, mi mindennel foglalkozunk?

A MÁV Zrt. mintegy 7000 kilométernyi vasúti pályahálózat és az ahhoz kapcsolódó kiszolgáló létesítmények üzemeltetését, karbantartását, valamint a forgalom irányítását végzi.

A MÁV-START Zrt. mint a MÁV Zrt. személyszállító leányvállalata, naponta közel 3000 vonatot közlekedtet. Éves utasszáma megközelíti a 142 millió főt. A cég ezen kívül jelentős vontatási szolgáltatást biztosít a piacon, továbbá vasúti járművek karbantartásával, javításával is foglalkozik.

A Volánbusz Zrt. alaptevékenysége a menetrend szerinti autóbusz-közlekedési közfeladat ellátása: évente 540 millió utasnak biztosítjuk a mindennapos utazási, munkába és iskolába járási lehetőséget, ami mintegy 17 ezer munkatárs együttes munkájának eredménye.

A MÁV VAGON Kft. járműgyártással és az ahhoz kapcsolódó járműtervezéssel, valamint vasúti járműjavítással foglalkozó vállalata.

A MÁV Szolgáltató Központ Zrt. többek között informatikai, humán, munkavédelmi, számviteli, beszerzési és képzési szolgáltatást biztosít a MÁV Zrt. és leányvállalati számára.

A MÁV FKG Kft. országos lefedettséggel, közel 1300 fővel hazánk egyik legjelentősebb pályaépítéssel, és -karbantartással, valamint gép- és alkatrészgyártással foglalkozó társasága.

A MÁV-HÉV Zrt. öt vonalon, nagyságrendileg 100 kilométeres hálózathosszon végez elővárosi vasúti személyszállítási tevékenységet. Az ágazat éves utasszáma 78,9 millió fő.

Miért válaszd a MÁV-VOLÁN-csoportot?

  • az ország egyik legnagyobb, folyamatosan fejlődő vállalatcsoportja vagyunk;
  • számos szakterületen, országszerte kínálunk állásokat;
  • munkatársaink szakmai fejlődését széles körű képzésekkel támogatjuk;
  • pályakezdőként is csatlakozhatsz hozzánk;
  • egyetemi tanulmányaid alatt szakmai gyakorlati, szakdolgozatírási, ösztöndíjas és duális képzési lehetőségekkel várunk;
  • szakmai és vezetői karrierutak várnak rád;
  • alapfizetésed mellé széleskörű juttatási csomagot, lojalitási juttatást év végén, valamint utazási kedvezményt kínálunk.

Tekintsd meg állásajánlatainkat: karrier.mavcsoport.hu

MÁV-VOLÁN-csoport

Vissza az előző oldalra!
Arrabona Állásbörze - Magyar