Kapcsolat

Arrabona Állásbörze

következő állásbörzénk:

2024. ősz

Kiállítók részére információs vonal:
+36/30-9394-541

Látogatók részére információs e-mail cím:
info@allaskiallitas.huK&H Bank

A K&H Magyarország egyik vezető, banki- és biztosítási termékeket kínáló pénzintézete. 

A jelentős tőkeerő, az ebből fakadó kockázatvállalási korlát magas szintje, az országos fiókhálózat, a korszerű digitális szolgáltatások sora, valamint a regionális és a globális megoldásokra is lehetőséget nyújtó belga tulajdonosi háttér a garancia arra, hogy pénzintézetünk minőségi szolgáltatást nyújtson vállalati- és lakossági ügyfeleinek egyaránt. Széles termékpalettánkon megtalálhatóak:

  • hitelkonstrukciók, állami támogatással is,
  • innovatív digitális szolgáltatások, melyekhez mobilbankunk és személyes digitális pénzügyi asszisztensünk nyújtja az alapot,
  • befektetési- és megtakarítási lehetőségek széles köre,
  • illetve számos biztosítás is.

A K&H Bank a Magyarországon működő vállalatok és a magyar magánszemélyek megbízható partnereként folyamatosan fejleszti szolgáltatásait és termékeit, hogy mind több ügyfele nélkülözhetetlen segítője maradjon. Ehhez egyaránt támaszkodik tulajdonosai évszázados szakértelmére és munkatársai elkötelezett, magas szintű, innovatív szakmai munkájára – e kettő eredőjeként tudja megerősíteni és javítani pozícióját a versenytársaival szemben.

Legfontosabb célunk, hogy partnereink pénzügyi igényeire a legmegfelelőbb megoldásokat kínáljuk. Ezért fejlesztjük folyamatosan termékeinket és szolgáltatásainkat.

A K&H Bank a mindenkori hazai és nemzetközi, külső és belső szabályoknak megfelelő, prudens működéssel dolgozóinak biztos munkahelyet és vonzó szakmai életutat ajánl. A kimagasló Banki működés mellett érzékenyen figyel a társadalmat foglalkoztató kérdésekre és stratégiája mentén közösségi szerepvállalással vesz részt, segíti azok megválaszolását.

Te & az aktuális állásajánlataink: www.karrier.kh.hu

 

K&H Bank

Vissza az előző oldalra!
Arrabona Állásbörze - Magyar