Kapcsolat

Arrabona Állásbörze

következő állásbörzénk:

2024. ősz

Kiállítók részére információs vonal:
+36/30-9394-541

Látogatók részére információs e-mail cím:
info@allaskiallitas.huALPROSYS Célgépgyártó Kft

Az ALPROSYS Célgépgyártó Kft. 1996-ban kezdte meg működését az egyedi gépgyártás területén. Lassan 28 éves tapasztalattal a hátunk mögött elmondhatjuk, hogy a hazai egyedi gépgyártó cégek közül ma már a nagyobb vállalatok közé tartozik társaságunk. Egyedi gépgyártóként nem rendelkezünk állandó termékpalettával, hiszen minden egyes berendezést, szerelősort egyedileg, partnereink igényei szerint tervezünk meg, gyártunk le, szerelünk össze és helyezünk üzembe.

Sikereinket munkatársainknak köszönhetjük! Célunk, hogy minden területen a legtehetségesebb szakembereket alkalmazzuk, fejlesszük és megtartsuk őket.

Törekszünk rá, hogy az általunk nyújtott juttatások versenyképesek és rugalmasak legyenek.

A cégnél dolgozók egészsége és biztonsága fontos számunkra, a biztonságos munkahelyi környezet kialakítása kiemelt hangsúlyt kap a mindennapi tevékenységeink során. Tiszteletben tartjuk, hogy munkatársaink különbözőek személyiségükben, képességeikben, munkastílusukban.

Kollégáink változatos oktatási háttérrel, illetve szakmai tapasztalattal csatlakoztak cégünkhöz, ahol folyamatosan fejlődve felelnek meg az új kihívásoknak.

Értékeljük és elismerjük egymás ismereteit és erőfeszítéseit, hogy így együtt alakítsuk cégünk sikeres jövőjét!

Nyitott pozícióink:

-PLC programozó

-Hardware tervező

-Robotprogramozó

-Mechanikus szerelő

-Projektvezető

-NC gépkezelő

-Hegesztő

www.alprosys.hu

https://www.facebook.com/Alprosys/

https://www.linkedin.com/company/alprosys-ltd./