Kapcsolat

Arrabona Állásbörze

következő állásbörzénk:

2024. ősz

Kiállítók részére információs vonal:
+36/30-9394-541

Látogatók részére információs e-mail cím:
info@allaskiallitas.huAdecco

Az Adecco Cégcsoport több mint 33.000 alkalmazottal, közel 5100 irodával világszerte azért dolgozik, hogy partnereink a legjobb munkaerővel a saját szakterületükön a legeredményesebben működjenek. A világ egyik vezető humán erőforrás szolgáltatásokat nyújtó vállalataként több mint 60 országban van jelen. Hazánkban 7 nagyvárosban: Budapesten, Gyöngyösön, Miskolcon, Kecskeméten, Győrben, Székesfehérváron, Tatabányán és Csömörön találkozhatnak velünk az álláskeresők.

Magyarországon több mint 30 éve foglalkozunk felsővezető-kiválasztással, valamint munkaerő-kölcsönzéssel és közvetítéssel. Sikerünk titka több évtizedes szakmai múltunkban, valamint professzionális tanácsadóink odaadó munkájában rejlik. Kiterjedt hazai hálózatunknak és stabil, multinacionális hátterünknek köszönhetően biztosak vagyunk benne, hogy jelöltjeinknek a legjobb lehetőségeket, partnereinknek pedig a megfelelő jelölteket találjuk meg iparágtól és végzettségtől függetlenül.

Felvételi eljárásunk mindig az adott pozíciótól függ. A kiválasztási technikák széles palettájából választjuk ki a legmegfelelőbbet, legyen szó személyes interjúról, telefonos előszűrésről, szakmai-, nyelvi- vagy személyiségtesztekről. A kiválasztás során pályázókat folyamatosan tájékoztatjuk az első kapcsolatfelvételtől a kiválasztási folyamat végéig.

Szeretettel várunk standunknál, ha egy kis segítségre, iránymutatásra vágysz az álláskeresést illetően. Akár egy konkrét pozíció vagy terület érdekel, akár önéletrajzod tökéletesítéséhez keresel tippeket, nyugodtan kérj tanácsot tőlünk! A mi munkák, hogy segítsünk az álláskeresésben, felkészítsünk az interjúkra és segítségünkkel valóban megtaláld álmaid munkáját. Ebben segítségedre lehet weboldalunk is, ahol több mint 200 aktív állásajánlat közül válogathatsz országszerte.

Nézz be hozzánk, és találd meg a számodra legmegfelelőbb állást!

Győri irodánk elérhetősége:

Cím: 9027 Győr, Budai út. 2. (Árkád víztorony lábánál)

E-mail: iroda.gyor@adecco.com

Tel.: +36306360934

www.adecco.hu

Adecco

Vissza az előző oldalra!
Arrabona Állásbörze - Magyar