Kapcsolat

Arrabona Állásbörze

2024. március 22.

Helyszín: Győr, ETO Park Hotel Business and Stadium

Kiállítók részére információs vonal:
+36/30-9394-541

Látogatók részére információs e-mail cím:
info@allaskiallitas.huLajta-Duna Építő és Vízszigetelő Kft.

Történetünk

A Lajta-Duna Építő és Vízszigetelő Kft. (Lajta Szig) több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezik a víz- és az ehhez kapcsolódó hőszigetelési megoldások tervezésében és kivitelezésében. A cég vezetője a 2000-es évek elején külföldi műszaki vezetési- és kivitelezési munkák során szerzett tapasztalataira alapozva 2008-ban létrehozta mosonmagyaróvári székhelyű vállalkozását, a Lajta Szig-et.

Rugalmasságunknak, munkamorálunknak és szakmaiságunknak köszönhetően mára a Lajta Szig a Nyugat-Dunántúli régió vezető vízszigetelő vállalkozásává nőtte ki magát. Foglalkozunk ipari létesítmények, családi és társasházak víz elleni szigetelésével is. A piaci igények hatására időközben bővült cégünk tevékenységi köre, acélszerkezetek gyártásával és ipari csarnokok építésével kezdtünk el foglalkozni. Ezen építmények jellemzően vasbeton vagy fémvázas tartószerkezetűek, szerelt burkolatú, szendvics panelekből és acélszerkezetes hő- és vízszigetelt lemez tetőkből álló szerkezetek.

Az elmúlt években vállalkozásunk gépparkja gyarapodott, beszerzésre került több olyan eszköz, melynek segítségével a jövőben is biztosítani tudjuk a magas szintű precizitást, színvonalat és minőséget az acélszerkezet gyártás és csarnoképítés terén is. Célunk, hogy az ipari épületek kivitelezésekor felmerülő acélszerkezeteket, oldal-, tetőburkolati munkákat illetve az egyéb lakatos feladatokat immár saját munkatársainkkal tudjuk megvalósítani. Ezzel javítva a teljes kivitelezés hatékonyságát, megbízhatóságát, ezáltal tervezhetőbbé, egyúttal költséghatékonyabbá is téve cégünk munkáját.

Infrastruktúránk lehetővé teszi a kutató-fejlesztő-tervező és összeszerelő tevékenység végzését éppen úgy, mint a géppróba tesztelések, optimalizálások elvégzését.

Az épületszigetelések mellett felfejlődött fémszerkezet gyártás ma már a vállalkozás egyik jelentős ágazata. Az itt dolgozó fémmegmunkálásban nagy tapasztalattal rendelkező kollégák saját ötleteik felhasználásával készítik el a megrendelővel egyeztetett gyártósori segédberendezéseket, mely a szériagyártásokat nagyban megkönnyíti.

A vállalkozás vezetőinek innovatív gondolkodásának köszönhetően folyamatosan keresi a megoldást a megrendelők által feltárt nehezen megoldható feladatok újszerű megoldásaira. Újításaival a beruházások költségei jelentősen csökkenthetők. Az eddigi dinamikus fejlődés egyik oka volt ez a gondolkodásmód.

A cég folyamatos fejlesztésként elkezdett a kutatás – fejlesztés irányába is bővülni, felismerve annak innovatív értékeit.

Az évek során rengeteg tapasztalattal lettünk gazdagabbak, ezért tudjuk, hogy az építőiparban a minőségnek három fő alappillére van, vállalkozásunk is stabilan áll ezeken a lábakon.

Képzett, kiváló munkaerő: Kollégáinkkal egy közösséget alkotunk, munkánk iránt mindannyian egy személyben és csapatban is felelősséget vállalunk. Szakmai továbbképzéseken, konferenciákon, gyártók által szervezett anyagspecifikációs tanfolyamokon rendszeresen képezzük magunkat. Tudásunkat folyamatosan frissítjük és a piac elvárásainak megfelelően aktualizáljuk. Szakembereink egytől-egyig tapasztalattal és elhivatottsággal rendelkező emberek.

Minőségi alapanyagok: Cégünk kizárólag minőségi alapanyagokkal dolgozik. Több beszállítóval is kapcsolatban állunk azért, hogy a legjobb alapanyagokat a legkedvezőbb áron tudjuk biztosítani. A gyártók több éves tesztelés után bocsájthatják piacra termékeiket, amelyeket minőségi tanúsítványokkal látnak el. Ha megfelelő módon, szakértők által kerül beépítésre az építőanyag akkor az egész élettartama alatt kifogástalanul ellátja feladatát.

Korrektség és becsület: A Lajta-Duna Építő és Vízszigetelő Kft. azon kevés építőipari vállalkozások közé tartozik, ahol a minőségi munka és a garantált építőanyag beépítés alapszolgáltatásnak minősül. Fő célunk az volt, hogy az Ausztriában megszokott precíz, pontos és nem utolsó sorban igényes kivitelezési morált itthon is folytassuk. A hatékony és időtálló vízszigetelés titka a minőségi anyagok használatában és a hozzáértő kivitelezésben rejlik.

Vállalkozásunk leinformálható, köztartozásmentes, megbízható adózók vagyunk. Meggyőző referenciáinkon kívül megszerzett tanúsítványaink is ezt támasztják alá: EN 1090 EXC-1 tanúsítvány, DIN EN ISO 3834-4 tanúsítvány, illetve a BS EN ISO 9001:2015 akkreditáció.

 

Állásajánlataink

 

Folyamatos fejlődésünknek és bővülésünknek köszönhetően új kollégát keresünk az alábbi pozíciókba:

 

Építésvezető munkatárs

Műszaki előkészítő munkatárs

Szerkezetlakatos munkatárs

Szigetelő munkatárs

Épületlakatos munkatárs ill. komlett lakatos brigád 

 

Pozíciótól függően br. 300-600 ezer Ft kezdőbér!

 

Mire számíthatsz, ha jelentkezel?

  • pozíciótól függően bejelentett kezdő bérként br 300-600.000 Ft-ra, amit teljesítményed függvényében növelünk
  • gyors továbblépési és fejlődési lehetőség biztosítására
  • folyamatos, érdemi támogatásra és megbecsülésre mind a kollégák, mind a vezetőid részéről
  • egyedi igényeidre szabott utazási és lakhatási támogatásra

Továbbá:

  • a munkáltatói részről minden ígéret betartására
  • teljes támogatásra a beilleszkedésben
  • a szabadidőd tiszteletben tartására

Mit kérünk tőled cserébe?

  • legyen a pozíciónak megfelelő munkakörben szerzett tapasztalatod, tehát ne legyél teljesen kezdő
  • legyen korrekt, tisztességes hozzáállásod és legyél olyan kolléga, akire számíthatnak a többiek- és akikre cserébe te is számíthatsz.

 Ne habozz  jelentkezni , így a lehető leghamarabb lehet új állásod! 

Hogyan jelentkezz?

E-mail-ben: Csak küldd el nekünk önéletrajzodat a karrier@lajtaszig.hu  email címre, és 24 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot! Ilyen egyszerű…

Telefonon: Hívj minket a 06/20-583-33-31-es telefonszámon, ha esetleg nem tudjuk felvenni, még aznap visszahívunk!

Munkavégzés helye: Győr-Mosonmagyaróvár

Ha személyesen is szeretnél velünk találkozni, várunk az Arrabona Állásbörzén a kiállítói standunknál!

Lajta-Duna Építő és Vízszigetelő Kft.

Vissza az előző oldalra!
Arrabona Állásbörze - Magyar