-- Facebook Pixel Code -->

Kapcsolat

Arrabona Állásbörze

9081 Győrújbarát,
Part u. 14
E-mail:
info@arrabonaallasborze.hu

3. Állásbörze Kiállítók / Hageni Távegyetem

Hageni TávegyetemHageni Távegyetem

A Hageni Távegyetem (FernUniversität in Hagen) német nyelvű alap- és mesterképzéseket kínál távoktatásban. Németország legnagyobb állami egyetemén munka, család és más tanulmányok mellett is rugalmasan lehet diplomát szerezni.

Képzési kínálat

A Hageni Távegyetem pszichológia, közgazdaságtan, matematika, informatika, gazdaságinformatika, jogi és bölcsészettudományi szakokat kínál német nyelven.

Költségek

Az egyetemen nincs költségtérítés, csak a tananyagot kell megvásárolni, ez a felvett tárgyak számától függően félévente 131­­–331 euró. Egy teljes alapszak tananyagköltsége így összesen kb. euró, egy mesterszaké kb. 1000 euró.

Ösztöndíj

Jó tanulmányi eredménnyel ösztöndíjat is lehet pályázni a tananyagköltség fedezésére. Ennek feltétele a közép-kelet-európai állampolgárság, lakcím és tartózkodási hely.

Felvételi követelmények

Alapszak

  • érettségi bizonyítvány (2005 után érettségizetteknek emelt szintű érettségi egy tárgyból, szaktó függően) VAGY felsőfokú végzettség
  • német nyelvtudás igazolása (4 év középiskolai nyelvtanulás, vagy nemzetközileg elfogadott, felsőfokú, C típusú nyelvvizsga)

Mesterszak

  • szakirányú felsőfokú végzettség
  • német nyelvtudás igazolása (4 év középiskolai nyelvtanulás, vagy nemzetközileg elfogadott, felsőfokú, C típusú nyelvvizsga)

Beiratkozás

Beiratkozni december 1–január 31. és június 1–július 31. között személyesen lehet a Budapesti Központban.

Elérhetőségek

Hageni Távegyetem
Budapesti Központ
1075 Budapest, Madách Imre út 13-14., A ép. 4. em.

+36 1 411 0939

hagenitavegyetem.hu
budapest@fernuni-hagen.de
« Vissza az előző oldalra!

Arrabona Állásbörze - Magyar