-- Facebook Pixel Code -->

Kapcsolat

Arrabona Állásbörze

9081 Győrújbarát,
Part u. 14
E-mail:
info@arrabonaallasborze.hu

3. Állásbörze Kiállítók / EDAG HUNGARY KFT.

EDAG HUNGARY KFT.EDAG HUNGARY KFT.

A világ vezető autómárkáinak egyik legnagyobb fejlesztőjeként nagy a felelősségünk. Szeretnénk lenyűgözni az embereket. Ez nem idealizmus, ez hajt bennünket előre.

Milyen vállalati kultúra vár az autóipar egyik legnagyobb, független fejlesztési szolgáltatójánál? A konzervatív, a világtól kissé elidegenedett mérnök kliséje ránk biztosan nem vonatkozik. Mi mások vagyunk. Egy olyan vállalat, amely egy olyan szektornak dolgozik nap, mint nap, amelyik folyamatos megújulásban van. Munkatársainkat a csapatszellem köti össze. Emberek vagyunk, akik motiváltan és lelkesen dolgoznak az új fejlesztéseken.

Az EDAG Hungary Kft. 1999-ben alakult meg Győrben a német EDAG GmbH leányvállalataként. A győri iroda alapítása óta a cég folyamatosan növeli kollégáinak számát, így az autótervezés komplex folyamatából már 5 önálló csoport található meg a Zrínyi utcai irodában: műszaki formatervezés, terméktervezés és konstrukció, elektrotechnikai és elektronikai fejlesztés, végeselem-analízis, gyártóeszköz fejlesztés.

A tervezési munka jelentős része Németországban folyik, azonban a győri csoportok létszámbővítésének köszönhetően a projektekből egyre nagyobb részt vállal a magyar iroda is. Az ide érkező tapasztalt vagy pályakezdő kollégákat kiváló munkakörülmények, változatos feladatok, jó munkahelyi hangulat, kiválóan felszerelt, modern, inspiráló munkakörnyezet fogadja.

Nem kisebb cégek, hanem olyan autógyárak részére végzünk fejlesztői tevékenységet, mint pl. az Audi, BMW, Bugatti, Chrysler, Daimler, Ford, Honda, Mitsubishi, Opel, Porsche, Renault, Seat, Skoda, Toyota, VW.

A cég igyekszik lehetőséget biztosítani rövidtávú kiküldetésekre, illetve a betanulási idő külföldön való eltöltésére. Fő célunk természetesen a győri iroda létszámbővítése. Az EDAG kollégái büszkék arra, hogy munkájukkal hozzájárulnak a jövő járműveinek megteremtéséhez, fejlesztési tevékenységük pedig egyet jelent a folyamatos megújulással.

Ha a szakmai kihívást a járműiparban keresed, nálunk a helyed! Képzelőerőd szabadon szárnyalhat, fejlődésednek csak a fizika törvényei szabnak határt. Kezd a karriered az EDAG-nál!

 

www.edag.hu

Facebook: @edaghungary

Pályázatokat az alábbi e-mail címen várjuk: karrier@edag.hu

Telefon: 96/401 804

Cím: 9024 Győr, Zrínyi utca 11.
« Vissza az előző oldalra!

Arrabona Állásbörze - Magyar