Kapcsolat

Arrabona Állásbörze

9081 Győrújbarát,
Part u. 14
E-mail:
info@arrabonaallasborze.hu

3. Állásbörze Kiállítók / DS Smith

DS SmithDS Smith

A DS Smith cégcsoport Európa egyik legnagyobb csomagolóeszköz gyártó vállalata, több mint 200 üzemmel van jelen a kontinensen, tevékenységét dinamikus növekedés jellemzi.

A DS Smith a jövőt leginkább meghatározó világtrendeknek megfelelően alakítja stratégiáját. Okos és kreatív csomagolási megoldásokkal, a teljes ellátási lánc figyelembevételével, az alapanyagok, a vevők és a végső fogyasztók igényeinek folyamatos kutatásával Európa-szerte és hazánkban is az egyik legmodernebb és legköltséghatékonyabb technológiával rendelkezik.

Fontos szempont, hogy Magyarországon a vevők közelében dolgoznak, kiszolgálva hazai érdekeltségű vevőket a kisebb termelőktől kezdve a legnagyobb multinacionális vállalat helyi egységéig. Nagykátán és Füzesabonyban hullámpapír-alapú csomagolást, Győrben ofszet nyomott csomagolást előállító gyár működik, ezen kívül Nagykátán, Sárváron, Székesfehérváron és Tiszaújvárosban a vevők rugalmas kiszolgálását lehetővé tevő szerviz központot (Service Centert) üzemeltetnek. Budapesten, a Graphisoft Parkban működnek a központi szervezeti egységek (pénzügy, HR, beszerzés, minőségügy, IT, sales, design)a cégnél összesen kb. 650-en dolgoznak.

A DS Smith minden esetben nagy hangsúlyt fektet az optimális csomagolási megoldás kidolgozására, mely során figyelembe veszi a termék jellemző tulajdonságait, a megfogalmazott vevői elvárásokat, valamint a Supply-Chain folyamat egészét. Ezért, a papír alapú megoldásokon túl, a kreatív designer csapat anyag-semleges megközelítést alkalmaz. Ez azt jelenti, hogy nem feltétlenül kizárólag papírból javasolnak megoldást, hanem fa, műanyag vagy kombinált anyaghasználat is lehetséges.

A dinamikus növekedés miatt várjuk a leendő munkatársakat, mind Budapestre, mind vidéki telephelyeinkre.

Cégünk lehetőséget kínál tapasztalt szakembereknek és pályakezdőknek egyaránt, akik megfelelő elhivatottsággal rendelkeznek munkájuk iránt, szeretik a kihívásokat, készek és nyitottak a folyamatos fejlődésre és aktívan szeretnének részt venni céljaink megvalósításában, vevőink magas szintű kiszolgálásában, a vállalati értékeink mentén melyek a nyitottság, megbízhatóság, tettrekészség, gondoskodás, kitartás.

Tevékenységünk jellegéből adódóan leginkább a termelés területén jártas szakembereket keresünk elsősorban gépkezelő munkakörben Győrben és Nagykátán, de emellett várjuk a csomagolási szakmát megismerni akaró fiatalokat is.

Kihívásokkal teli feladatokat kínálunk még a pénzügy, a beszerzés, a sales, a minőségügy területén Budapesten.

Lehetőségek diákok számára:

  • gyakornoki lehetőségek
  • diplomamunka

Csatlakozz hozzánk, hogy részese lehess jövőképünk megvalósításában, azaz, hogy a fenntartható csomagolási megoldások vezető szállítója legyünk!
« Vissza az előző oldalra!

Arrabona Állásbörze - Magyar