-- Facebook Pixel Code -->

Kapcsolat

Arrabona Állásbörze

9081 Győrújbarát,
Part u. 14
E-mail:
info@arrabonaallasborze.hu

3. Állásbörze Kiállítók / DREMO Personaldienstleistung GmbH

DREMO Personaldienstleistung GmbHDREMO Personaldienstleistung GmbH

Cégünk, a drezdai székhelyű DREMO Personaldienstleistung GmbH személyesen a német tulajdonosok által vezetett munkaerő-kölcsönző és közvetítő vállalat.

4000 projekt, 3000 kiközvetített munkaerő -  24 éves tapasztalatunk alátámasztja szakértelmünket, és azt, hogy a régió legjobb személyzeti szolgáltató vállalataihoz sorolhatjuk magunkat. A fent említett számok mégsem fejezik ki, hogy mi is az, ami nekünk mint személyzeti szolgáltatónak igazán fontos: a munkatársainkkal és partnereinkkel szembeni őszinteség és korrektség. Minden felmerülő problémára kellő odafigyeléssel, odaadással, vagy éppen humorral, de megtaláljuk a mindenki számára megfelelő megoldást, természetesen ingyen, közvetítői díjak befizetése nélkül.

Mint DREMO munkatárs változatos és sokszínű, a profiljának legmegfelelőbb projektekben vehet részt, profitálva azokból. Minden nap szélesítheti a látókörét, bővítheti tapasztalatait, stabil alapkövet biztosítva jövőjének. Változatos és színes állásokat kínálunk Németország egész területén, az alábbi pozíciókban:

  • idősgondozás, betegápolás
  • fafeldolgozás/ műanyag-feldolgozás
  • fémfeldolgozás/ fémgyártás
  • melegburkolás (padló, parketta)
  • elektrotechnika és elektronika
  • szaniter-, klíma-, fűtéstechnika
  • festés, lakkozás

A Dremo GmbH fő profilja a munkaerő-kölcsönzés, azaz a „Zeitarbeit”.  Munkavállalóink cégünkkel állnak szerződésben - németországi bejelentéssel, biztosítással -, a munkavégzés viszont különböző partnercégeinknél történik regionálisan illetve Németország-szerte.

Idősgondozói pozícióban munkaerő közvetítéssel is foglalkozunk, részt veszünk a munkaadók keresésében Németország teljes területén.

Jelentkezőinknek akár azonnali kezdéssel munkát biztosítunk, rendszeres bérszerződés szerinti versenyképes jövedelemmel. Elvárásaink közé tartozik a szakmai tapasztalat és a szakképesítéshez kötődő, legalább alap társalgási szintű német nyelvismeret.

Munkatársaink számos európai országból érkeznek, hogy segítségünkkel Németországban munkát vállalhassanak. A kezdeti nyelvi nehézségek leküzdésében, az ügyintézésben anyanyelvükön támogatjuk őket.

Garantáljuk a becsületes együttműködést és juttatásokat. A top-fizetés mellé nyári és karácsonyi bónusz jár. Kívánság szerint heti előleget fizetünk. A DREMO szorgalmát és megbízhatóságát is jutalmazza, ennek érdekében bevezettük a Benefits Pass kártyát, melyet  az éttermekben, a benzinkutaknál vagy az élelmiszerboltokban tudnak felhasználni – több, mint 80.000 partnernél Németország-szerte. Új dolgozóinkat belépési prémiummal díjazzuk, új munkatárs ajánlását pedig közreműködési jutalommal honoráljuk. Kívánságra védő- és munkaruhát, valamint minőségi szerszámokat biztosítunk.

Győri fiókirodánk a Babits Business Centerben, Nádorváros városrészben található. Ide várjuk azokat az új belépő munkatársakat, aki Dél-Németországban fogják teljesíteni első megbízásukat.

A mi hitvallásunk: Közösen minden egyszerűbb. A munkásainkra mint partnerre tekintünk!

www.dremo.com
munka@dremo.com
+49 351 8977532
+36 62 815008
« Vissza az előző oldalra!

Arrabona Állásbörze - Magyar