-- Facebook Pixel Code -->

Kapcsolat

Arrabona Állásbörze

9081 Győrújbarát,
Part u. 14
E-mail:
info@arrabonaallasborze.hu

3. Állásbörze Kiállítók / Ceres Sütőipari Zrt.

Ceres Sütőipari Zrt.Ceres Sütőipari Zrt.

A Ceres Zrt. Magyarország piacvezető sütőipari vállalata.

A Ceres név mára összeforrt a „legnagyobb toast kenyér gyártó“ megtisztelő elnevezéssel. A formában sült, előre szeletelt és csomagolt kenyereket már az 1990-es évek óta gyártjuk, aminek köszönhetően Vállalatunk hosszú évek óta a magyar sütőipari piac meghatározó szereplője.

Széles termékkínálatunkat több mint 300 féle termék alkotja.

A termék szortiment nagyobb részét a szendvicskenyerek, valamint az egészségtudatos táplálkozást támogató termékek teszik ki.  A kenyérfélék mellett kalácsokat és további édes és sós péksüteményeket egyaránt készítünk. Funkcionális, kényelmi termékeink között elősütött pékáruk, pizzák, piskóták, valamint szezonális jelleggel tekercsek és bejglik találhatók. Gluténmentes kínálatunk a lisztérzékenyek számára is számos választási lehetőséget biztosít.

Aktuális állásaink:

  • Üzemi technológus
  • Művezető
  • Pék / dagasztó
  • Villanyszerelő
  • Gépkezelő / Sorvezető
  • Sütőipari betanított munkás

A vásárlóink asztalára kerülő pékáru megszokott ízének és minőségének folyamatos biztosításához a minőségi alapanyagokon kívül, modern technológiára és szigorú minőségbiztosítási rendszerre van szükség, ezért különböző termékeinket, mint a népszerű toast kenyereket és elősütött termékeket a legfejlettebb nyugat-európai automata gépsorokon gyártjuk.

Folyamatosan arra törekszünk, hogy egyedi, különlegességnek számító termékeket fejlesszünk ki. Alapvető értékeink közé tartozik az innovációs készség, a megbízhatóság és kollégáink magas szintű elkötelezettsége. Emellett büszkék vagyunk rá, hogy péksüteményeink Magyarországon két telephelyen, Győrben és Miskolcon készülnek, ezáltal sok hazai családnak biztosíthatunk megélhetést. A győri és miskolci régióban összesen több mint 450 munkavállalót foglalkoztat vállalatunk.

Pályázatokat az alábbi e-mail címen várjuk: karrier@ceressuto.hu

Telefon: 96/513-514

Cím: 9027 Győr, Reptéri u. 1.
« Vissza az előző oldalra!

Arrabona Állásbörze - Magyar