-- Facebook Pixel Code -->

Kapcsolat

Arrabona Állásbörze

9081 Győrújbarát,
Part u. 14
E-mail:
info@arrabonaallasborze.hu

3. Állásbörze Kiállítók / ASM Assembly Systems-A VILÁG EGYIK VEZETŐ TECHNOLÓGIAI VÁLLALATA

ASM Assembly Systems-A VILÁG EGYIK VEZETŐ TECHNOLÓGIAI VÁLLALATAASM Assembly Systems-A VILÁG EGYIK VEZETŐ TECHNOLÓGIAI VÁLLALATA

Okostelefonok, számítógépek, hálózatok, önvezető autók, intelligens gépek, orvosi- és energetikai technológiák. Szemünk előtt zajlik a digitális fejlődés, ami a mindennapi életünket megkönnyíti és biztonságossabbá teszi.

Az ASM ezen fejlődés középpontjában áll és csapataink világszerte minden nap a technikai megvalósíthatóság határait feszegetik. A világ technológiai élvonalában lévő vállalatok az ASM innovatív gyártási megoldásaival állítják elő termékeiket.

Köszönhetően az itt dolgozó emberek szakértelmének és motivációjának, az ASM élen jár az SMT műszaki megoldásainak terén. Munkatársaink minden nap új ötletekkel állnak elő, hogy megoldást találjanak a kihívásokra. Az ASM a megfelelő hely azok számára, akik szeretnének családias környezetben dolgozni, a legtöbbet szeretnék kihozni magukból, értékelik az új dolgok fejlesztésével járó alkotói szabadságot és olyan munkát keresnek, amely kihívásokkal teli, mégis szórakoztató.

ASM Assembly Systems egy világméretű vállalatcsoport része

Az ASM Assembly Systems egy üzleti szegmense az ASM Pacific Technologies (ASM PT) vállalatcsoportnak, amely világszerte kézben tartja a csoport SMT üzletágát. Az ASM célkitűzése hálózati és intergrált megoldások fejlesztése, bevezetése és támogatása az SMT gyártástechnológiához.

Az ASM Assembly Systems üzemei megtalálhatóak Németországban, Nagy-Britanniában, Szingapúrban és Győrben. 2015 óta az ASM a világ elsőszámú beszállítója az SMT eszközök terén.

Az ASM termékei, mint a SIPLACE alkatrészbeültető gépek és a DEK pasztanyomtatók, hardveresen és szoftveresen támogatják a munkafolyamatok hálózatba szervezését, optimalizálását és automatizálását gyártósori valamint üzemi szinten is. Ezzel lehetővé teszik, hogy az elektronikai gyártók lépésről lépesre közelebb kerüljenek az Intelligens SMT gyártás megvalósításához, ami drámai fejlesztéseket hoz olyan kulcsfontosságú mutatókban, mint a termelékenység, a rugalmasság és a minőség.

Az ASM a megoldásait a partnereivel és a vevőivel szoros együttműködésben fejleszti. Az ASM bevezette az SMT Smart Network rendszert, amely egy globális szakértői hálózat ahol a vezető kollégák megoszthatják a tapasztalataikat egymás közt. Az ASM társalapítója az ADAMOS vállalkozásnak amely az IIoT platformot fejleszti a gyártó vállalatok számára. Az SMT gyártósorokon a gépek közti direkt kommunikáció (M2M) elősegítésére más SMT gyártókkal közösen megalapította az IPC-HERMES-9852  szabványt mely a SMEMA utódja.

Az ASM-ről dióhéjban:

  • A legnagyobb hardware és software ellátó az elektronikai iparban
  • 1,400 csúcstechnológiás szabadalom tulajdonosa
  • Több mint 14,500 dolgozó a világ számos országából
  • Jelenlegi értékesítések: 2,49 milliárd USD
  • Aktív tevékenységével több mint 30 országban  van jelen

Nyitott pozícióink:

  • Logisztikai asszisztens
  • Operatív beszerző
  • Raktáros
  • Technikus
  • Összeszerelő

Jelentkezés:

Küldje el fényképes önéletrajzát a karrier.hu@asmpt.com e-mail címre!
« Vissza az előző oldalra!

Arrabona Állásbörze - Magyar