1. Állásbörze kiállítók / Rába Futómű Kft.

Rába Futómű Kft.

Rába Futómű Kft.

Szakmai kihívások

Életpályamodell

Versenyképes juttatási csomag

Pályakezdőknek és tapasztalt szakembereknek egyaránt

 

 

A Rábáról

 

A győri székhelyű Rába Csoport 120 éve a magyar gazdaság meghatározó szereplője.         A folyamatosan megújulni képes vállalat a kor igényeinek megfelelő technológiai színvonalú gyártással rendelkezik, és a nemzetközi járműipar megbecsült szereplője.

 

A vállalatcsoport fő erőssége a rugalmas és teljes körű megoldást nyújtó mérnöki és gyártási háttér, valamint a hosszú élettartamú, kiemelkedő minőségű termékek szállítása.

A cégcsoport tevékenysége három egymáshoz szorosan kapcsolódó üzletágra épül.

 

 • Futómű üzletág

            A Rába a világ egyik jelentős független futómű- és futómű főegység gyártója. A vállalatcsoport legnagyobb tagjaként a Futómű üzletág komplett futóművek, futómű fő- és részegységek fejlesztésével és gyártásával foglalkozik.

 

 • Alkatrész üzletág

            A Rába Alkatrész üzletága elsősorban ülésvázakat és más ülésalkatrészeket, forgácsolt alkatrészeket, valamint ún. sajtolt és hegesztett járműipari alkatrészeket gyárt nemzetközi és hazai partnerei számára.

 

 • Jármű üzletág

            A komplett járműveket és járműipari vázszerkezeteket, alvázakat gyártó Jármű üzletág nemzetközi partnereivel együtt a Magyar Honvédség kizárólagos terepjárójármű beszállítója. Tevékenysége korszerű építőipari és haszongépjárművek, valamint buszok alvázainak európai piacokra történő gyártásával egészül ki.

 

Miért jó a Rábánál dolgozni?

 

A Rába a vállalati célok és a munkavállalók szükségleteinek összehangolásával a munkatársaknak anyagi biztonságot, szakmai fejlődési és személyes karrierépítési lehetőséget biztosít. A vállalat hisz abban, hogy a stratégiai és üzleti célokat követő, elkötelezett Rábás munkatársak jelentik azt a kompetenciát, amelynek gondozásával, fejlesztésével az üzleti kiválóság is elérhető.

 

  • A Rába a szakmunkások beiskolázásától egészen a doktori fokozat megszerzéséig felépített életpályamodellt kínál a fiatalok számára.

 

  • A vállalatnál kiválóak az önmegvalósítási és karrierépítési lehetőségek. A fiatalok számára komplex egyéni illetve csoportos fejlesztési programok keretében nyílik lehetőség személyes képességeik, kompetenciáik fejlesztésre, mely anyagi támogatással is ösztönzi őket a hatékonyságuk növelésére.

 

  • A munkavállalók fejlesztési elképzelései erkölcsileg és anyagilag is elismerésben részesülnek.

 

  • A Rába alapvető értékei közé tartozik a teljesítmény elismerése, a csapatmunka és egymás véleményének tiszteletben tartása.

 

Milyen állásokra keresünk munkatársakat?

 

A Rába aktuális állásajánlatai megtalálhatóak a http://karrier.raba.hu/ oldalon. A gyakornoki és szakmunkás-tanuló programok mellett várjuk a már végzett leendő munkatársaink jelentkezését is pályakezdőktől a tapasztalt szakemberekig.

 
« Vissza az előző oldalra!

Arrabona Állásbörze - Magyar