1. Állásbörze kiállítók / Patent Security

Patent Security

Patent Security

Dolgozz nálunk! A világ legnagyobb motorgyárának őrzés-védelmében! Főállású vagyonőröket keresünk. Kiszámítható, biztos fizetés, ez a PATENT SECURITY!

A Patent Csoport a régió legnagyobb és legrégebben működő cégcsoportja. Jelenleg közel ezer alkalmazottja van. Az alkalmazottak sok más vagyonvédelmi vállalkozással ellentétben bejelentett állással, kiszámítható, biztos jövedelemmel rendelkeznek. A patentos dolgozók mindig megkapják a juttatásaikat, és abban is biztosak lehetnek, hogy főállású vagyonőrként az elérhető legjobb hivatalos fizetést kapják.

A világ legnagyobb motorgyárát már több mint tíz éve a Patent csoport szakértelme védi. A Patent vagyonőrök a ki és beléptetésnél, a belső ellenőrzéseknél, a rendezvények biztosításánál is kiemelt szerepet kapnak. A munkájuk már jóval több, mint a sima ellenőrzés. Számítógépen, laptopokon, tableteken dolgoznak. A Patent sajátfejlesztésű szoftverei segítik munkájukat.

Elektronikus portaprogram. Elektronikus jegyzőkönyv. Elektronikus őrnapló. Elektronikus beosztó program.

A Patent egy nagy család, ahol három fontos  dolgot tartanak szem előtt a cég vezetői:

  1. Elégedett megrendelő, aki minőségi szolgáltatást kap.
  2. Elégedett munkavállaló, aki képzettségének megfelelő biztos, jól fizető munkahelyet kap.
  3. Elégedett tulajdonosok, akik harminc éve egy fejlődő, fejlesztő, modern vagyonvédelmi cég víziójával alapították meg a Patent Securityt!

A munkavégzéshez ruhát, szükség esetén telefont, akár autót is biztosítunk. A képzések folyamatosak. A fejlődési lehetőség mindenki számára adott. A Patent Csoporton belül gyorsan haladsz a ranglétrán, ha van kitartásod, vannak ötleteid, és szívvel lélekkel beleveted magad a munkába.

Patent! A családias munkahely, ahol Te is otthonra találhatsz!

Várunk:

  • vagyonőröket + még jobb fizetéssel
  • vagyonőr igazolvány nélküli dolgozókat, akik vállalják a beiskolázást a jobb fizetésért.
  • nyugdíjasokat, akik szeretnék kiegészíteni a nyugdíjukat egy jelentős összeggel

Érdeklődj! Hívd a központunkat! +36 30 40 50 111 Nézd meg a honlapunkat! www.securitypatent.hu
« Vissza az előző oldalra!

Arrabona Állásbörze - Magyar