1. Állásbörze kiállítók / Magyar Honvédség 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred

Magyar Honvédség 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred

Magyar Honvédség 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred

Hazai és nemzetközi szakmai kihívások

Kiszámítható katonai életpályamodell

Családbarát munkahely

Versenyképes jövedelem és széles juttatási rendszer

Ingyenes oktatások és képzések

 

Az ezredről

Az ezred a Honvédség egyetlen légvédelmi rakéta fegyvernemi katonai szervezete. Feladata, hogy a kijelölt tűzalegységeivel és a légierő egyéb erőivel, más katonai szervezetekkel, továbbá a szövetséges erőkkel együttműködve a NATO Integrált Légvédelmi Rendszerében, a kijelölt objektumok és kiemelt fontosságú ipari létesítmények, valamint a szárazföldi csapatok meghatározott csoportosításainak légvédelmi rakéta oltalmazása.

Miért jó az ezrednél dolgozni?

A katonai hivatásról elmondható, hogy az emberiség egyik legősibb és leg embert próbálóbb mestersége és nem mindenki képes és alkalmas arra, hogy katona legyen csak azok, akik erős hittel és akarattal viseltetnek a haza és az állampolgárok védelme iránt!

A csapatszellem, a hit, a lojalitás, fegyelem és tisztelet, bátorság és szakértelem azok, amik a professzionális katonákat jellemzik.

Új egyéni felszerelés, új egyéni fegyverzet, új haditechnikai eszközök azok, amik most várják mindazokat a fiúkat és lányokat, férfiakat és nőket, akik szeretnének csatlakozni. A XXI. század legmodernebb eszközeinek üzemeltetése már önmagában is jó kaland, amire máshol nem nyílik lehetősége senkinek, amellett, hogy testileg és lelkileg is megerősödhet!

Nem csak a felszerelés változik meg, hanem a képzési rendszer is! Egyszerűbb és könnyebb a bekerülés, mint eddig bármikor volt. A legénységi állományba és az altiszti pályára jelentkezők az első naptól kezdve - mikor még csak az alapkiképzést hajtják végre vagy az iskolapadban ülnek - már fizetést kapnak!

Az illetményen kívül még számos juttatásban részesülnek a katonák, melyek közül talán a legfontosabb, hogy a hat hónapos próbaidő letelte után az altiszti és a tiszti állomány jogosult lakáspénzre, amit lakáslízingre vagy albérleti díj kifizetésére fordíthatnak.

E mellett munkaidőben biztosítjuk a sportolást, a gépjárművezető képzést, nyelvi képzést. Biztosítjuk a munkaruházatot, a védőfelszerelést, a bejelentett munkahelyet, az éves szabadságot. Adunk sportruházat költségtérítés, mosatási költségtérítést, bankszámlavezetési költségtérítés, tanévindítási és nevelési hozzájárulást, önkéntes nyugdíjpénztári hozzájárulást, munkába járási költségtérítést, igény szerint nőtlenszálló vagy laktanyai elhelyezést. Vállalati kedvezmények a szerződött partnereknél. Támogatjuk a továbbtanulást és lehetőséget nyújtunk missziókban való szerepvállalásra extra bérezésért.

Milyen állásokra keresünk munkatársakat?

Az ezred profiljából adódóan légvédelmi rakéta és tüzér katonákat képez, de szükség van informatikus, egészségügyi, logisztikus, gép- és harcjárművezető, gépjárműszerelő, szakács, műszaki szakemberekre is egyaránt.

Ha úgy dönt, hogy alakulatunknál Győr helyőrségben kíván szolgálatot teljesíteni, keressen minket a toborzas@raketaezred.hu e-mail címen és segítünk Önnek, illetve érdeklődhet a regionális toborzó irodában a gyor.toborzo@regiment.hu e-mail címen vagy személyesen felkeresheti toborzó irodánkat is, ami hétfőtől péntekig várja az érdeklődőket (06/96-528-642).
« Vissza az előző oldalra!

Arrabona Állásbörze - Magyar