1. Állásbörze kiállítók / Kays Kft.

Kays Kft.

Kays Kft.

Kays Kft. 2004-ben alapított, magyar családi tulajdonban lévő vállalkozás. Ma több mint 30 munkatárssal dolgozunk.

Termelő üzemünkben 3 modern, német gyártmányú extruder gépen gyártunk fröccsöntő üzemek számára, vevői igényeknek megfelelően havi közel 300.000 tonna magas színvonalú műszaki műanyagipari granulátumot az autóipar, elektro/elektronika, bútoripar részére és számos más felhasználási területre.

A vállalatunk gyártási know-how-ja egy ezen a területen több mint 25 éves tapasztalattal rendelkező német céggel történő szoros együttműködésen alapul.

Fontos számunkra a munkatársaink véleménye és szaktudása. Nagy hangsúlyt fektetünk az emberi értékek elismerésére, fejlesztésére, a problémák gyors és kompromisszumos megoldására.

A cégünk értékei megfogalmazásában nagy szerepet kapott a csapatmunka, az elkötelezettség, a megbízhatóság, a fejlődésés a fenntarthatóság.

Aki érdeklődést mutat a magas színvonalú műszaki műanyagok gyártásának rejtelmei iránt, elkötelezett csapattárs tud lenni és sikereket velünk együtt szeretne elérni, köztünk a helye!

 

Az állásbörzén népszerűsíteni szeretnénk a műanyagipart, valamint célunk, hogy minél több látogató ismerje meg a Kays Kft-t.

 

Aktuális állásajánlatunk:

  • Extruder gépkezelő

 

Elérhetőség:

Tel:    06 30 9796 880

e-mailzsolt.stinner@kays.hu
« Vissza az előző oldalra!

Arrabona Állásbörze - Magyar