Kapcsolat

Arrabona Állásbörze

E-mail:
info@arrabonaallasborze.hu

VII. Állásbörze kiállítók / Mylan Hungary Kft./Viatris

Mylan Hungary Kft./ViatrisMylan Hungary Kft./Viatris

A Mylan Hungary Kft., mely a Viatris globális integrált gyógyszeripari vállalatcsoport tagja, 2010 óta működik Komáromban, és ma már több, mint 650 főt foglalkoztat.

A Viatris cégcsoport, mely a világ legnagyobb generikus gyógyszergyártója, 2020-ban jött létre a Mylan és a Pfizer Upjohn divíziójának egyesülésével.

A komáromi telephely három stratégiailag fontos tevékenységnek ad otthont:

A Viatris-hálózat legnagyobb gyógyszercsomagolási műveletét végzi, kiszolgálva a világ 35 országát az Egyesült Királyságtól Új-Zélandig. Az üzemben, melyre a Viatris európai csomagolási tevékenységének zászlóshajójaként tekintenek, 15 teljesen automatizált gépsoron évente mintegy 140 millió karton gyógyszer csomagolása történik.

Emellett Európa egyik legnagyobb és legkorszerűbb minőség-ellenőrzési laboratóriumával rendelkezik, melyben a helyben csomagolt szilárd gyógyszerek mellett az EU-n kívül gyártott termékek fizikai, analitikai és mikrobiológiai vizsgálata történik. A labor több, mint 100, prémium kategóriás analitikai mérőműszerrel, valamint egyedi tervezésű, innovatív, hatékonyságnövelő eszközzel rendelkezik.

A Regionális Minőségügyi funkció, mely egyben Európai Kiválósági Központ is, a régió legnagyobb minőségügyi szervezete, mely az Európában forgalomba kerülő termékek minőségügyi ellenőrzése mellett számos támogató feladatot is ellát.

A komáromi telephely éves szinten több, mint 7000 gyártási tétel tesztelését és több, mint 9000 késztermék felszabadítását végzi el.

Versenyképes fizetésen túl számos egyéb juttatást biztosítunk:

- ingyenes műszakos buszjárat a komáromi telephelyre számos településről

- cafeteria

- ingyenes meleg étkezés

- éves bónusz

- magánegészségügyi biztosítás

- sportolási támogatás

www.viatris.com/hu-hu/

További információ:

Állásajánlataink itt tekinthetők meg: Nyitott pozícióink

Jelentkezés és érdeklődés: komarom@viatris.com

 
« Vissza az előző oldalra!


Arrabona Állásbörze - Magyar