Kapcsolat

Arrabona Állásbörze

E-mail:
info@arrabonaallasborze.hu

VII. Állásbörze kiállítók / MOVMAKER Kft.

MOVMAKER Kft.MOVMAKER Kft.

A MOVMAKER Kft. 2022-ben alakult 100% magyar tulajdonú vállalkozás, amely több mint 10 éves munkaerő - szolgáltatói tapasztalatokra épült, hogy segítse Partnereit komplex gyártást, termelést támogató szolgáltatásokkal a saját mosonmagyaróvári üzemében, illetve a Megbízó telephelyén egyaránt.

A mai munkaerőpiaci kihívások gyakran olyan terhet rónak a cégekre, amelyeket a klasszikus HR megoldások sem tudnak kezelni. A MOVMAKER Kft. komplex megoldásokat kínál Partnerei számára, az iparban működő gyártó, beszállító cégeknek minőségellenőrzési tevékenységgel, csomagolással, gyártástámogatással és a hozzájuk kapcsolódó szolgáltatásokkal! Küldetésünk, hogy a MOVMAKER legyen a garancia a minőségi szolgáltatás és megbízhatóság terén!

Partnereink kiszolgálása, a csomagolás, bejövő áru ellenőrzése, a gyártásközi és végellenőrzés, a CSL1 és CSL2 tűzfalellenőrzés, valamint az utómunka területein kívül, az interim szolgáltatásokig terjed.

A magas szintű elvárásokat a folyamatosan fejlesztett minőségirányítási rendszer biztosítja: MSZ EN ISO 9001:2015.

Alacsony fluktuációnkat a versenyképes bérezés mellett egyedi munkarendünknek, illetve a jól építkező munkáltatói márkánknak köszönhetjük. Műszakrendünket úgy alakítottuk ki, hogy az álláskeresők széles körének elérhetőek legyünk, és ideális választás legyünk például a kisgyermekeseknek, nyugdíjhoz közel állóknak vagy nyugdíjasoknak egyaránt. Ezen túlmenően többféle műszakrendben és munkaajánlattal állunk leendő munkavállalóink rendelkezésére. Célunk, hogy a Megbízóknak minőségi szolgáltatást, a Munkavállalóinknak pedig minőségi munkahelyet biztosítsunk! Fontos számunkra a céges hagyományok kialakítása és őrzése, a csapatépítő programok, a teljesítmény jutalmazása, valamint figyelmet fordítunk a mindennapi jó hangulatra. Hisszük, hogy a megbecsülés motivációt eredményez, motivált csapattal pedig a lehető legjobb teljesítményt tudjuk nyújtani Partnereink számára!

Mosonmagyaróvár és Győr környékén, 9 telephelyünkön, az alábbi pozíciókba keressük leendő munkavállalóinkat:

Operátor

Minőségellenőr

Végellenőr

Csomagoló

Minőségellenőr Technikus

Beszállítói minőségbiztosítási mérnök

A munkalehetőségeinkkel kapcsolatos további információ, kapcsolatfelvétel:

Mihályi Katalin +36 30 207 3889; jelentkezes@movmaker.hu

A MOVMAKER, ahol a minőség számít!

MOVMAKER Kft.

9200 Mosonmagyaróvár, Kökény utca 9.

www.movmaker.hu


 
« Vissza az előző oldalra!


Arrabona Állásbörze - Magyar