Kapcsolat

Arrabona Állásbörze

E-mail:
info@arrabonaallasborze.hu

VII. Állásbörze kiállítók / MELECS EWS GmbH

MELECS EWS GmbHMELECS EWS GmbH

A MELECS cégcsoport gyökerei a Siemens AG-hez nyúlnak vissza. A MELECS a három tulajdonos, Friedrich Pressl, Ernst Mayrhofer és Bernhard Pulferer általi kivásárlással alakult 2009-ben.

Több mint 25 éve nyújt számos nemzetközi üzleti partnerének megbízható fejlesztési és gyártási szolgáltatásokat. Ez idő alatt a vezető ipari elektronikai vállalatok, az autóipari beszállítók, valamint a háztartási gépek és kommunikációs terminálok gyártóinak preferált beszállítóivá vált.

2010-ben nyílt meg új elektronikai gyártó bázisként, valamint tesztelő és validáló központként a győri telephely. Az elmúlt 12 év alatt a MELECS EWS GmbH-t a folyamatos fejlődés és technológiai fejlesztés jellemezte. A telephelyen az infrastrukturális fejlesztések mellett a munkavállalói létszám is fokozatosan növekedett, és mára már elérte az 550 főt. A vállalat sikerének előfeltétele, hogy kollegái elkötelezettek és együttműködnek azon célok elérésében melyek hozzájárulnak a cégcsoport sikereihez.

A termékpalettájukon az autóipar, háztartási elektronika, valamint az ipari felhasználók számára készült szenzoros alkalmazások, vezérlő modulok, autóipari világítások szerepelnek. Az általuk készített termékek mosó- és mosogatógépekbe, felvonó rendszerekbe, valamint komplex autóipari megoldásokba kerülnek felhasználásra. Vevőik között elektronikai termékek gyártói, mint a Bosch-Siemens (B/S/H) szerepel, illetve az autóipar kiemelkedő szereplői is megtalálhatóak Odello, Hella, SMR, Magna és az ő vevőik (Audi, BMW, VOLVO, VW, Mercedes, Jaguar, Range Rover stb.).

Azért, hogy a vevőik igényeit továbbra is magas színvonalon ki tudjuk elégíteni és fenntarthassák a folyamatos fejlődést, várják csapatunkba elkötelezett és az elektronika iránt érdeklődő jelentkezőket fizikai és szellemi munkakörökre egyaránt.

A jelentkezéseket karrier oldalukon várják:

https://melecs.hrfelho.hu

Kérdés esetén forduljon kollágájukhoz!

Savanyó Cintia – Toborzási és kiválasztási specialista

e-mail: cintia.savanyo@melecs.com

telefon:  06 70 934 7528

Pop Zsófia – Toborzási és kiválasztási specialista

e-mail: zsofia.pop@melecs.com

telefon:  06 20 501 1319

Cím: 9027 Győr,  Berkenyefa sor 2.
« Vissza az előző oldalra!


Arrabona Állásbörze - Magyar