Kapcsolat

Arrabona Állásbörze

E-mail:
info@arrabonaallasborze.hu

VII. Állásbörze kiállítók / Alteo Nyrt.

Alteo Nyrt.Alteo Nyrt.

Az ALTEO csapata innovatív megoldásokat nyújt a jelen kor energetikai kihívásaira

 

A hazai tulajdonban lévő ALTEO egy modern szemléletű energetikai szolgáltató- és kereskedővállalat. Vállalatunk már alapításától kezdve jelen van a nyugat-magyarországi régióban: a megújulóenergia-termelés mellett fosszilis alapú villamosenergia-termelést és hőszolgáltatást is nyújtunk Győrben és Sopronban egyaránt. A régió dinamikus fejlődésének köszönhetően folyamatosan bővítjük csapatunkat, ahová villamosipari vagy gépészeti végzettségű szakemberek jelentkezését várjuk.  

Az ALTEO üzleti tevékenysége kiterjed a megújuló energiahordozókon és a földgázon alapuló energia termelésére és kereskedelmére, valamint egyedi vállalati igényekre szabott energetikai szolgáltatásokra, fejlesztésekre. Kitartó építkezésünknek köszönhetően a hazai energetikai szektor egyik meghatározó szereplőjévé váltunk. Egy olyan szereplővé, amely amellett, hogy a fenntarthatóság eszméjét folyamatosan szem előtt tartva végzi tevékenységét, sorra aknázza ki az energetikában rejlő üzleti lehetőségeket, ezáltal nyújtva innovatív megoldást a jelen kor energetikai kihívásaira.

A közelmúlt egyik beruházásának eredményeként tovább bővítettük gázmotorparkunkat, továbbá egy új villamos gőzkazánt is beüzemeltünk a soproni erőművünkben. Ez utóbbi része az ALTEO saját, mesterséges intelligencián alapuló erőművi villamosenergia-termelést irányító és optimalizáló rendszerének, amellyel hozzájárulunk a megújuló energiaforrás bázisú erőművek elterjedéséhez. A jövőben további nagyléptékű fejlesztéseket tervezünk a régióban, ami stabil növekedést, változatos szakmai kihívásokat és megbízható munkahelyet garantál kollégáinknak.

Mindemellett sok figyelmet fordítunk arra, hogy telephelyeink megfeleljenek a legszigorúbb biztonsági előírásoknak, hiszen munkatársaink jólléte alapfeltétele a sikeres működésünknek. A szakma élvonalába tartozó, tapasztalt szakértőinkre higgadt munkavégzés és innovatív gondolkodás jellemző. A modern és családbarát munkakörülmények, a nyitott és transzparens szervezeti működés és a vonzó juttatások mind a térség egyik legvonzóbb munkáltatójává teszik az ALTEO-t.

 

Benned van az energia?

Csatlakozz hozzánk üzemeltetőként!

 

Akit keresünk:

  • villamosipari vagy gépészeti képzettségű szakember

 

Amit ajánlunk:

  • Gazdaságilag stabil nagyvállalati háttér
  • Folyamatos, egyénre szabott szakmai fejlesztés
  • Versenyképes juttatási csomag: éves Cafeteria keret, akár 2 havi bérnek megfelelő mértékű éves bónusz, önkéntes nyugdíjpénztári hozzájárulás, egészségbiztosítási csomag

Munkavégzés helye: Győr vagy Sopron

Önéletrajzod ide küldd: http://alteo.hu/karrier/allasajanlatok/
« Vissza az előző oldalra!


Arrabona Állásbörze - Magyar