Kapcsolat

Arrabona Állásbörze

E-mail:
info@arrabonaallasborze.hu

VII. Állásbörze kiállítók / Álljmunkába.hu

Álljmunkába.huÁlljmunkába.hu

Állj munkába velünk!

Több mint 20 éve dolgozunk azon, hogy megtaláljuk a munkavállalók számára megfelelő munkahelyet, ahol mindenki pontosan az fogja kapni, amit megbeszéltünk. Garantáljuk, hogy minden hónapban időben fog érkezni a fizetésed és bejelentett munkaviszonyod lesz. Partnereinknél folyamatosan ellenőrizzük a munkajogi és munkavédelmi szabályok betartását és az egyenlő bánásmód érvényesülését.

Megosztunk pár véleményt, amelyet több ezer munkavállalónk közül néhányan rólunk mondtak:

"2018-ban kezdtem el nálatok dolgozni, nagyon jó a kapcsolatom a projekt vezetővel mert segítőkész és pontos felvilágosítást ad mindenről. Mindenképpen olyan céget kerestem, ami stabil hátérrel rendelkezik és hosszútávban lehet számítani rá, mint amilyen az álljmunkába.hu is. Mindig pontosan, időben kapom meg a fizetésemet, szerintem ez is egy pozitív tényező a mai világban." /Ördög Zoltánné/"

Könnyű fizikai munkát kerestem, kiszámítható a munkaidővel, így könnyen tervezhetem a szabadidőmet. Korábban 12 órában dolgoztam, ezért olyan munkát kerestem, ahol 8 óra a napi munkaidő. Hosszútávú, stabil munkahelyet sikerült találnom. Segítőkészek, megbízhatóak voltak a közvetítő irodában dolgozók, minden információt megkaptam munkakezdés előtt, az adminisztrációs feladatokban is maximálisan a segítségemre voltak. Bármikor kereshetem őket, számíthatok a segítségükre. Munkámat jólteljesítési bónusszal jutalmazzák." /Sallai Szilvia/

Legnagyobb előnyünk, hogy országszerte 18 irodával rendelkezünk, így lakóhelyedhez közel személyesen is bejöhetsz irodánkba, hogy megtaláljuk a legjobb munkalehetőséget számodra és a felmerülő kérdéseidre választ kapj. Amennyiben más megyében, esetleg az ország másik felén találtad meg álmaid állását, a lehetőségek szerinti legjobb szálláslehetőséget biztosítjuk neked.

Nálunk már előszűrt és ellenőrzött munkaajánlatok és munkáltatók várnak, honlapunkon minden hirdetés aktív munkalehetőségről szól, így akár pár napon belül munkába is állhatsz. Dolgozz az igényedhez és lehetőségeidhez leginkább passzoló állásban!

Nyitott pozícióink:

Bizalommal keress minket!

Simon Alexandra

Tel.: +3670 375 3510

E-mail: simon.alexandra@humaniahrsgroup.hu
« Vissza az előző oldalra!


Arrabona Állásbörze - Magyar