-- Facebook Pixel Code -->

Kapcsolat

Arrabona Állásbörze

9081 Győrújbarát,
Part u. 14
E-mail:
info@arrabonaallasborze.hu

Állásbörze kiállítók / TI Automotive (Hungary) Kft

TI Automotive (Hungary) KftTI Automotive (Hungary) Kft

A TI Automotive cégcsoport díjnyertes, iparágvezető autóipari alkatrészeket fejleszt és gyárt. A közel 100 éves tapasztalattal rendelkező TI Automotive világszínvonalú, modern technológiával gyártja termékeit autóipari vevői számára, világszerte több mint 120 telephellyel 29 országban. Cégünk olyan termékek széles skáláját tervezi és gyártja, amelyek célja a folyadék mozgatása és tárolása a gépjárművekben. Rendszereinket úgy tervezték, hogy megfeleljenek a mai gépjárművek teljesítmény kihívásainak. Sokféle anyagot és gyártási eljárást használunk annak érdekében, hogy maximalizáljuk a termékeink élettartamát, valamint optimalizáljuk a csomagolást és a felhasználhatóságot.

Magyarországon 2012 óta vagyunk jelen. A Győri Ipari Parkban található gyárunk 2017-ben épült. TIER1-es beszállítóként több neves autóipari konszernnek szállítunk műanyag üzemanyag-tankrendszereket benzines, dízel és hibrid gépjárművekbe.

A modern, tiszta, rendezett munkakörnyezetben jelenleg 140 munkavállaló dolgozik különböző munkakörökben. Versenyképes munkabérekkel, különféle bónuszokkal, magas összegű cafetériával ösztönözzük munkavállalóinkat. Családias környezettel, nyílt, őszinte kommunikációval, a vezetők példamutatásával és közösség-építő programok szervezésével erősítjük a csapatunkat.

Ha egy folyamatosan fejlődő, iparágvezető autóipari vállalatnál szeretne dolgozni, amely hosszútávon biztos munkalehetőséget kínál, most itt a lehetőség.

Új munkavállalókat keresünk az alábbi munkakörökbe:

  • Villanyszerelő (robot, PLC ismerettel)
  • Könyvelő (angol nyelvtudással)
  • Főkönyvelő (angol nyelvtudással)

Amennyiben valamelyik munkakör felkeltette érdeklődését, kérjük küldje el önéletrajzát az alábbi e-mail címre:

gyoallas@tifs.com
« Vissza az előző oldalra!

Arrabona Állásbörze - Magyar