-- Facebook Pixel Code -->

Kapcsolat

Arrabona Állásbörze

9081 Győrújbarát,
Part u. 14
E-mail:
info@arrabonaallasborze.hu

Állásbörze kiállítók / Power Tools Kft.

Power Tools Kft.Power Tools Kft.

SZAKTUDÁS, INNOVÁCIÓ, PREZTÍZS

Cégünk, a Power Tools Kft. 100%-ban magyar tulajdonban levő vállalkozás, mely már 1997 óta meghatározó beszállító a forgácsoló piac területén. Kezdetben kizárólag forgácsolószerszám-forgalmazás alkotta a cég profilját, azonban 2015-ben átadásra került a győri Ipari Park területén az impozáns megjelenésű, irodaépületet és csarnokot is magába foglaló épületkomplexum, mely helyet adott a minőségi gép –és alkatrészgyártásnak és más fémmegmunkálási tevékenységeknek.

Az alappillért ma is a szerszám kereskedelem jelenti. Területi képviselőink munkájának köszönhetően az egész országban jelen vagyunk. Kollégáink munkáját precizitás és nagyfokú kreativitás jellemzi, így bonyolult műszaki feladatok megoldása sem okoz gondot számukra. Folyamatos terjeszkedésünknek és fejlődésünknek hála kereskedelmi területen is folyamatosan megújuló igény mutatkozik munkatársak felvételére!

Az országban egyedül álló módon elindítottuk cégünk Megmunkálási & Technológiai Központját, melynek létrejöttével partnereinket már nem csak csúcsminőségű szerszámokkal, hanem megfogó és egyéb készülékekkel, protó termékekkel, és hűtő-kenőanyagokkal is ellátjuk.

A minőséget európai szintű technikai háttér garantálja: folyamatosan fejlődő gépparkunk mellett a költséghatékonyság szem előtt tartásával törekszünk a legújabb innovációk, anyag- és energiatakarékos technológiák alkalmazására.

Működésünk az alábbi területekre terjed ki:

Egyedi és széria alkatrészgyártás-Prototípus termék gyártás

 • esztergált alkatrészek
 • marással készült alkatrészek
                - 3 tengelyes megmunkáló központon
                - 3+2 tengelyes megmunkáló központon
                - 5 tengelyes szimultán megmunkáló központon
 • palást- és síkköszörülés

 

  Készüléktervezés és -gyártás

 • mechanikus készülékek
 • pneumatikus készülékek
 • hidraulikus készülékek
 • megfogó készülékek
 • mérő készülékek
 • ragasztó készülékek
 • egyéb készülékek

 

Power Cool Kft. néven az ipari kenőanyagok világát is meghódítottuk! Célunk prémium minőséget és teljeskörű szolgáltatást (TFM- Total Fluid Management) hozni a hazai piacra, melyben magasan képzett szakembereink és a legmodernebb felszereltség jelenti sikerünk zálogát!

SZAKTUDÁS, INNOVÁCIÓ, PRESZTÍZS! Légy része a fejlődésnek!
« Vissza az előző oldalra!

Arrabona Állásbörze - Magyar