-- Facebook Pixel Code -->

Kapcsolat

Arrabona Állásbörze

9081 Győrújbarát,
Part u. 14
E-mail:
info@arrabonaallasborze.hu

Állásbörze kiállítók / Magyar Közút Nonprofit Zrt.

Magyar Közút Nonprofit Zrt.Magyar Közút Nonprofit Zrt.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. a kezelésében lévő közel 32 000 kilométernyi országos közúthálózat fenntartási és üzemeltetési feladatait látja el. A vállalat több mint 6000 fős dolgozói létszáma, valamint gazdasági mutatói alapján az ország első tíz állami vállalata közé sorolható, budapesti központi irányítással 19 megyében, 94 mérnökségen végzi közútkezelői munkáját.A Magyar Közút Nonprofit Zrt. célja és feladata, hogy útfenntartó tevékenységével zavartalan közlekedést biztosítson minden forgalomban résztvevő számára.

Kiemelt feladatként kezeljük az országos kerékpárút-törzshálózat, illetve a főutakkal párhuzamos lakott területen kívüli kerékpárutak megfelelő szintű üzemeltetését és karbantartását.

Útinform osztályunk 2019-ben ünnepelte 45 éves fennállását. A név évtizedek óta egyet jelent Magyarország útinformációinak kezelésével. Feladatkörük az évek során folyamatosan bővült, illetve bővül. Kollégáik a nap 24 órájában figyelemmel kísérik az ország közúthálózatát. A Magyar Közút Nonprofit Zrt. kezelésében működik Közép-Európa legnagyobb közúti szakgyűjteménye, amely Európa legnagyobb úthengergyűjteményének is helyt ad. A Kiskőrösön található Úttörténeti Múzeumban számos útkarbantartásban, felújításban használt gép, úthenger ritkaság mellett  megtekinthetik az érdeklők Józsit is, a Robog az úthenger című magyar sorozat főszereplőjét.

Te mit vársz álmaid munkáltatójától?

A mi ajánlatunk:

· stabil vállalati háttér

· cafeteria

· egyéb juttatások

· szuper csapat

A munkakörülmények fejlesztése mellett a te fejlődésed is fontos nekünk, ezért munkakörödtől függően különböző továbbképzési lehetőségek közül is választhatsz.

Az alábbi munkakörökbe várjuk jelentkezésedet:

  · Útüzemeltető szakmunkás

  · Karbantartó szakmunkás

Ha szívesen csatlakoznál a Magyar Közút csapatához, keresd standunkat az állásbörzén!


Várunk szeretettel!

Ha addig is szeretnél többet megtudni rólunk, látogass el honlapunkra www.kozut.hu
« Vissza az előző oldalra!

Arrabona Állásbörze - Magyar