-- Facebook Pixel Code -->

Kapcsolat

Arrabona Állásbörze

9081 Győrújbarát,
Part u. 14
E-mail:
info@arrabonaallasborze.hu

Állásbörze kiállítók / Duna-Dráva Cement Kft

Duna-Dráva Cement KftDuna-Dráva Cement Kft

Építsük együtt jövőnket!

 A Duna–Dráva Cement Kft. (DDC) hazánk meghatározó építőanyag-gyártója, amely országszerte több, mint 50 telephelyen működik.

 Hosszú távban gondolkozunk!

 A Duna-Dráva Cement Kft. hosszú múltra tekint vissza: a beremendi cementgyártás 110 éves jubileumát 2020-ban ünnepeltük, Vácott pedig közel 60 éve vagyunk jelen. Ma is vannak olyan munkatársak, akiknek még a dédszülei is a vállalatnál dolgoztak. A kollégák 18%-a több, mint 30 éve a DDC alkalmazottja, a munkatársak 40%-a maximum 5 éve dolgozik vállalatunknál. A számok is jól tükrözik, hogy munkatársaink hosszú távban gondolkoznak nálunk, mi pedig építünk rájuk és tapasztalatukra.

 Együtt építjük jövőnket!

 A folyamatos bővülés és a nyugdíjba vonuló kollégák pótlása indukálja, hogy évről évre új kollégákat is beléptessünk vállalatunkhoz, ezzel is színesítve vállalatunkat és élénkítve a céges tudástárt. A cement- és betongyártás, valamint a kavicskitermelés speciális szaktudást és folyamatos megújulást igényelnek. A munkaerő bevonzása érdekében már általános iskolás kortól támogatjuk a tanulókat különböző formákban. Nagy hangsúlyt fektetünk a szakemberek tanítására, karrierjük támogatására és elkötelezésére. Megtartó intézkedéseink és egészségmegőrző programjaink célja a munkatársak jóllétének és lojalitásának növelése. A felelős foglalkoztatói pályázathoz kapcsolódó jó gyakorlataink már hosszú évek óta működnek folyamatosan megújulva, követve a munkavállalói és piaci igényeket.

 Családias légkör!

 Elmondhatjuk, hogy generációk nőttek fel nálunk az évtizedek során, amire nagyon büszkék vagyunk.  Családbarát programunk már nagyon fiatal korban elindul: az újszülött kortól a kisgyermek-, valamint kamaszkoron át a felnőtt korig elkíséri a DDC dolgozóit, valamint családtagjait.

 Csatlakozz!

 Ha szívesen tartoznál csapatunkhoz, küldd el önéletrajzod, vagy rövid bemutatkozó leveled a palyazat@duna-drava.hu címre és kollégáink felveszik veled a kapcsolatot! A III. Arrabona állásbörzén lehetőséged lesz személyesen is találkozni velünk és megbeszélni kérdéseidet.

 Jelenlegi szabad pozícióink Győrben és környékén:

  • betonüzemi munkatárs
  • gépkezelő (4511)
  • diszpécser
  • bányatechnikus (bányaipari-, bányaművelő)
  • értékesítő
  • bányamérnök

 
« Vissza az előző oldalra!

Arrabona Állásbörze - Magyar